AKTUELNOSTI

Javnobeležnička komora Srbije obeležila svoju slavu Malu Gospojinu


Javnobeležnička komora Srbije obeležila je u četvrtak, 21. septembra, u svom službenom sedištu u Beogradu, svoju slavu Malu Gospojinu, sečenjem slavskog kolača uz službu oca Ilije.

Saznaj više

Javni konkurs za imenovanje javnobeležničkog pomoćnika


Javni konkurs za imenovanje javnobeležničkog pomoćnika, objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije broj 79/2023 dana 15.09.2023. godine.

Saznaj više

Javni beležnici od danas i na terenu za overe zahteva za privremene priključke


Javni beležnici od danas, 15. septembra 2023, mogu da izlaze na teren radi overa potpisa i overa kopija za podnošenje zahteva za privremeno priključenje nezakonito izgrađenih objekata na elektroenerge...

Saznaj više

Polaganje zakletve javnobeležničkih pomoćnika, saradnika i pripravnika u JKS


BEOGRAD – U sedištu Javnobeležničke komore Srbije u Beogradu javnobeležnički pomoćnici, saradnici i pripravnici polažu zakletvu ispred predsednika JKS Srbislava Cvejića.

Saznaj više

Potpisan Protokol o razmeni podataka u postupku postavljenja privremenog zastupnika


Od danas je razmena podataka u postupku postavljenja privremenog zastupnika u parničnom, vanparničnom i izvršnom postupku regulisana posebnim Protokolom, koji su potpisali ministarka pravde Maja Popov...

Saznaj više

Javni konkurs za imenovanje javnobeležničkog pomoćnika


Javni konkurs za imenovanje javnobeležničkog pomoćnika, objavljen u „Službenom glasniku Republike Srbije“ broj 70/2023 dana 23.08.2023. godine.

Saznaj više

JKS: Ne postoji "delimično regulisano" tržište nepokretnosti u Republici Srbiji


Javnobeležnička komora Srbije ističe da u Republici Srbiji ne postoji „delimično regulisano“ tržište nepokretnosti, da  se svi ugovori o prometu nepokretnosti u javnobeležničkim kance...

Saznaj više

Javni konkurs za imenovanje javnobeležničkih pomoćnika


Javni konkurs za imenovanje javnobeležničkih pomoćnika, objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije broj 60/2023 dana 21.07.2023. godine.

Saznaj više

Javni konkurs za imenovanje javnih beležnika


Javni konkurs za imenovanje javnih beležnika, objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije broj 60/2023 dana 21.07.2023. godine.

Saznaj više

Studenti Pravnog fakulteta u Novom Sadu dobili sertifikate o praksi


Studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu dobili sertifikate o praktičnoj nastavi u javnobeležničkim kancelarijama.

Saznaj više
Top